Om oss

Slanketips365.no er etablert av Kirsten Hauge Ludviksen og Rune Ludviksen høsten 2022. Begge har lang erfaring fra Grete Roede A/S. Kirsten jobbet som kursleder i over 20 år og har hjulpet tusenvis av kvinner og menn til å gå ned i vekt. Hun jobbet også med rekruttering og opplæring av kursledere. Rune startet å jobbe med Grete Roede allerede i 1987. Han har hatt mange roller i firmaet og var på eiersiden fra 2001-2018. Sammen har vi mye kunnskap og erfaring som vi ønsket å bruke til noe nyttig, og nettsiden så dagens lys.  

Slanketipsene som presenteres på slanketips365.no fokuserer primært på å sammenlikne produkter med tanke på kaloriinnholdet. Ønsket er å gi enkle tips til hvordan man kan spare kalorier og på den måten bidra til å gjøre det litt lettere å slanke seg eller å holde vekta. Vi håper også å kunne by på noen overraskelser og aha-opplevelser for våre følgere.  

Du finner oss også på Facebook

Annonsere på Slanketips365.no?

På Slanketips365.no treffer du en målgruppe som er opptatt av slanking og vektkontroll. Har du produkter eller tjenester rettet mot denne målgruppen, ta kontakt med Rune Ludviksen på telefon 91 61 18 50 eller:

eller send mail til rune.ludviksen@slanketips365.no